De Dodge Ram Laramie is de ultieme pick-up truck voor liefhebbers van krachtige voertuigen. Deze voertuig biedt een solide combinatie van stijl, vormgeving en prestaties. Het is een voertuig dat geschikt is voor zowel werk als plezier.

De Laramie heeft een krachtige 5,7 liter HEMI-motor die maar liefst 395 pk produceert. Het voertuig is ook uitgerust met een automatische versnellingsbak met acht versnellingen, waardoor het rijden soepel en comfortabel verloopt. Verder biedt de Laramie veel technologische functies zoals navigatie, Bluetooth-connectiviteit en bestuurdersassistentie.

Het exterieur van de Ram Laramie is even indrukwekkend als het interieur. Het voertuig heeft een sterke, robuuste uitstraling die wordt versterkt door de krachtige LED-koplampen en grote wielen. Bovendien zijn er veel opties beschikbaar om het uiterlijk van de auto te personaliseren, waardoor iedere bestuurder zijn unieke stijl kan creëren.

De Ram Laramie is de perfecte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een krachtige pick-up truck met veel stijl en prestaties. Met zijn indrukwekkende exterieur en vele technologische functies biedt dit voertuig alles wat je nodig hebt om je avonturen te beginnen!

De 6 meest gestelde vragen over Dodge Ram Laramie

  1. Wat is de prijs van de Dodge Ram Laramie?
  2. Welke opties zijn er beschikbaar voor de Dodge Ram Laramie?
  3. Hoeveel vermogen heeft de Dodge Ram Laramie?
  4. Wat is het verbruik van de Dodge Ram Laramie?
  5. Waar kan ik een Dodge Ram Laramie kopen?
  6. Is er een garantie op de Dodge Ram Laramie?

Wat is de prijs van de Dodge Ram Laramie?

De prijs van de Dodge Ram Laramie varieert sterk afhankelijk van het model en de opties die erbij zitten. De basisprijs voor een 2020 Dodge Ram Laramie begint bij ongeveer $44.000.

Welke opties zijn er beschikbaar voor de Dodge Ram Laramie?

De Dodge Ram Laramie is beschikbaar in drie verschillende cabines: Quad Cab, Crew Cab en Mega Cab. Binnen elke cabine zijn er verschillende opties beschikbaar, waaronder een 3.6 liter V6-motor, een 5.7 liter HEMI V8-motor en een 6.4 liter HEMI V8-motor. Andere opties zijn onder meer de Uconnect infotainmentsysteem met 8,4 inch touchscreen, navigatie, verwarmde stoelen, verwarmde stuurwielen en Apple CarPlay / Android Auto-integratie. Verder zijn er opties voor off-road pakketten zoals de Rebel Off-Road Group en de Power Wagon Off-Road Group.

Hoeveel vermogen heeft de Dodge Ram Laramie?

De Dodge Ram Laramie heeft een vermogen van 395 pk (294 kW).

Wat is het verbruik van de Dodge Ram Laramie?

Het verbruik van de Dodge Ram Laramie is afhankelijk van het type motor dat je kiest. De 3.6-liter V6-motor heeft een gecombineerd verbruik van 11,2 liter per 100 kilometer, terwijl de 5.7-liter HEMI V8-motor een gecombineerd verbruik van 13,5 liter per 100 kilometer heeft.

Waar kan ik een Dodge Ram Laramie kopen?

U kunt een Dodge Ram Laramie kopen bij uw lokale Dodge dealer of op websites zoals Autotrader of Cars.com. U kunt ook online zoeken naar gebruikte Dodge Ram Laramies in uw omgeving.

Is er een garantie op de Dodge Ram Laramie?

Ja, er is een garantie van 3 jaar of 36.000 mijl op de Dodge Ram Laramie. De garantie dekt reparaties en vervangingen van onderdelen die defect zijn als gevolg van fabricagefouten.